USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На фестивалі тюльпанів сім'я нарвала оберемки квітів. Це заборонено

2 Травня 2019 15:01
На фестивалі тюльпанів «Волинська Голландія», який розпочався 30 квітня і триватиме до 4 травня, спймали людей, які навиривали цілі оберемки квітів.

Про це у коментарі Першому розповіла директорка з виробництва «ЛіліЛайну» Тетяна Пашковська.

«Вчора впіймали сім’ю, яка йшла з цілими оберемками квітів. Ще й сказали працівникам: «Минулого року ми теж рвали і цього так само». Хоча і на квитках написано, і всюди на полі стоять таблички про те, що виривання квітів заборонено. Тюльпани ми у них конфіскували, але штрафувати вже не стали – пожаліли. Далі будемо таки штрафувати. Інакше як з цим боротись?» - розповіла Тетяна Пашковська.

«Загалом відвідувачі вже вирвали і поламали багато квітів. Сплюндрували півполя – поробили цілі ложа серед рядів тюльпанів», - додала вона.

Зазначимо, на сторінці «ЛіліЛайну» у Фейсбуці опублікували інформацію про те, що за вирвані квіти передбачається штраф – 500 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Просто Показати IP 2 Травня 2019 15:14
Україна Понад Усе!!!!
Коля Показати IP 2 Травня 2019 15:18
Дикуни!
Анонім Показати IP 2 Травня 2019 16:13
А нічого що вхід по 40 грн. Тюльпанів не так то і багато і не такі красиві краєвиди як можна уявити. За це видовище треба пройтися куском траси між машин, а потім влізти по коліна в болото. Обіцяних розваг для дітей не було жодної. Зате коли дитина просить пити - то вибір між кавою і глінтвейном...Називається пішли перший і останній раз)
Просто до Анонім Показати IP 2 Травня 2019 17:04
Тюльпанів за життя не бачила? чого ниєш?
пані до Анонім Показати IP 2 Травня 2019 20:51
а ти дитину чужу взяв із собою? не в курсі, що вони пити хочуть? ай які усі навколо погані: і тюльпани не в радість і глінтвейн не смачний. тому вирішив собі безкоштовно букетик вкрасти?
Анонім до пані Показати IP 3 Травня 2019 11:58
а ти рекламу читав фестивалю? обіцяно було декілька видів розваг для дітей і фудзону. то який це нафіг фестиваль - так піти платно на квіти позирити... в перший день одна нещасна фотозона з чергою як до мавзолею
Тор Показати IP 2 Травня 2019 18:07
Це була не сімя, а свинячий виводок, можливо хворих чумою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus