USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Індустріальній і Єршова в Луцьку постійно чергуватимуть інспектори з паркування

14 Травня 2019 10:00
Невдовзі на таких луцьких вулицях, як Індустріальна, Єршова буде забезпечена постійна робота інспекторів із паркування.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцькій міській раді 14 травня.

Так, під час доповіді директорки департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, яка звітувала про роботу інспекторів із паркування, перший заступник міського голови Григорій Недопад звернув увагу на проблему руху біля Старого ринку, де часто утворюється затор через скрізь припарковані автомобілі.

Він відзначив, що нерідко там не може проїхати, здійснивши поворот, тролейбус. Тож Григорій Недопад закликав водіїв паркуватися в спеціально підготовлених для паркування місцях, зокрема на Замковій площі.

Юлія Сиротинська, своєю чергою, повідомила, що інспектори з паркування невдовзі почнуть постійно працювати на вулицях Індустріальній і Єршова.

Окрім того, вона зазначила, що скоро інспекторів можна буде викликати на місце, аби вони безпосередньо виносили постанови про правопорушення, а не залишали їх на лобовому склі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Прр Показати IP 14 Травня 2019 10:32
А центральні вулиці, слабо?
Бандера Показати IP 14 Травня 2019 11:19
А біля СБУ слабо ?
O_o? Показати IP 14 Травня 2019 12:03
Постійно не потрібно, лише у четвер та неділю.
Дід Ведун Показати IP 14 Травня 2019 12:51
авторинок вам у допомогу
Олег Показати IP 14 Травня 2019 15:08
Щеб соборностi ,вiдродження , гордiюк, молодi почистили вiд фур !!! Нагло розбивають дорогу перегруженими фурами з прицепами щей паркують на перехрестi чим причиняють аварiйну ситуацiю , iгнорують знаки та правила дорожного руху , i нiкому не мае до цього дiла !!! Так i живем терпiлами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus