USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На «карантинні» 8 тисяч для ФОПів подали заявки майже 300 тис. українців

21 Грудня 2020 18:15
Для отримання підтримки бізнесу на карантині, оголошеного у січні, у вигляді одноразової допомоги у 8 тис. гривень за тиждень через державний сервіс «Дія» подали заяви понад 283 тис. осіб.

Про це повідомив віце-прем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

«283 595 українців оформили заявки в Дії на одноразові виплати для ФОП та найманих працівників. 225 тис. у мобільному застосунку, 58 тис. на порталі. Усього за тиждень», – написав Федоров.

Також він нагадав, що послуга доступна до 31 грудня.

Нагадаємо, з 14 грудня портал «Дія» почав приймати заявки на отримання від держави 8 тис. гривень одноразової допомоги малому бізнесу через карантинні обмеження у січні.

Наймані працівники та ФОПи, діяльність яких підпадає під заборону у період посиленого карантину у січні, можуть оформити заявку на отримання допомоги з 14 до 31 грудня.

Як заявляв прем’єр-міністр Денис Шмигаль, державну підтримку у 8 тисяч гривень, призначену для людей, які можуть втратити доходи у разі введення жорстких карантинних обмежень, зможуть отримати 1,2 млн українців.

Як повідомлялося, з 22 грудня в Україні почнуть виплачувати матеріальну допомогу в розмірі 8 тисяч гривень найманим працівникам, які втратили частину зарплати в результаті введення карантинних обмежень, і ФОПам, які втратили частину доходу через карантин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ФОПам Показати IP 21 Грудня 2020 20:51
Коли ви вже нажеретися ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus