USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

На Волині збільшать розміри допомоги тим, у кого трапилася пожежа

27 Грудня 2015 13:11
Депутати облради вирішили запровадити новий принц допомоги волинянам, у яких трапилася пожежа. Так, суму одноразової допомоги хочуть збільшить із тисячі гривень до 10 чи 20 тисяч гривень.

Про це йшлося під час другого сесійного засідання депутатів обласної 24-го грудня.

Зі слів Анатолія Грицюка, сьогоднішня допомога, яку виділяють депутати, - мізерна, вона навіть, не покриває елементарні потреби.

«Члени постійної бюджетної комісії рекомендують ухвалити зімни щодо бюджетних коштів, аби ми виділяли від 10 до 20 тисяч гривень тим людям, які постраждали від пожеж. На сьогодні люди отримують по 500 чи 1000 гривень, а це мізерні суми. За таку одноразову допомогу вони не можуть навіть, частково відновити свої помешкання, дах залатати», - озвучив рекомендацію депутат.

Більшість присутніх підтримали його.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що нещодавно у Луцьку спалахнула пожежа в квартирі, де була дитина.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus