USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Херсонщині вбивця 7-річної дівчинки перед затриманням порізав собі вени, – поліція

14 Березня 2021 22:47
Вбивця 7-річної Марії Борисової з Херсонщини перед затриманням намагався скоїти самогубство.

Ці та інші деталі на своїй сторінці у Facebook розповів голова Національної поліції України Ігор Клименко, передає УНН.

«Цей жорстокий злочин на Херсонщині сколихнув країну. Маленьку дівчинку, яку протягом чотирьох днів шукали сотні правоохоронців та волонтерів, знайшли мертвою в мішку. Удушення та сліди зґвалтування...

Відразу було зрозуміло, що тіло підкинув хтось із місцевих. Бо закинуту недобудову перевіряли не один раз. У колі підозрюваних опинилися всі без винятку мешканці села. Слідчі та оперативники опитали всіх, десятки людей пройшли через детектор брехні», – розповів Клименко.

Він додав, що після оперативно-розшукових заходів та слідчих дій правоохоронці встановили ймовірного вбивцю та ґвалтівника.

«Щоби його «взяти», потрібно було до дрібниць зібрати докази та отримати попередні висновки експертиз. Коли поліцейські прийшли до будинку зловмисника, зрозуміли, що їх чекали: підозрюваний лежав із порізаними венами. Самогубство як спосіб уникнути покарання? Не буде цього! Врятували цього недочоловіка, щоб він відповів за свої вчинки», – розповів голова Нацполіції.

Як ми писали, підозрюваного у вбивстві 7-річної Марії Борисової з Херсонщини затримали і взяли під варту.

Нагадаємо, 11 березня у недобудованій нежитловій споруді на Херсонщині знайшли труп безвісти зниклої 7-річної дівчинки, пошуки якої тривали 4 доби.

Поліцейські встановили, що смерть дитини була насильницькою. Попередньою причиною смерті дівчинки є механічна асфіксія, тобто удушення.

Кримінальне провадження відкрито за п. 2 ч. 2 ст.115 Кримінального кодексу України, а саме – умисне вбивство малолітньої дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus