USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Кіпрі туристів випускатимуть із готелів після отримання дозволу

7 Квітня 2021 23:43
Іноземні туристи на Кіпрі зможуть виходити за межі своїх готелів, попередньо подавши заявку шляхом відправлення SMS-повідомлення або заповнивши спеціальний бланк.

Про це пише Укрінформ з посиланням на Cyprus Mail.

Людям, які мешкають у готелях на Кіпрі, дозволяється виходити на прогулянки двічі на день у будні та тричі – у вихідні. Перед цим необхідно отримати дозвіл, надіславши SMS на спеціальний номер.

У випадках, коли туристи через технічні труднощі не зможуть відправити SMS, дозвіл можна буде отримати, заповнивши спеціальний бланк, що має назву «Заява про пересування» (Declaration of Movement).
Бланк надаватимуть через туристичні фірми або готелі, де зупиняються мандрівники.

Генеральний директор Кіпрської асоціації готелів (Pasyxe) Філокіпрос Руссунідес уточнив, що спеціальний бланк надаватиметься лише у тих випадках, коли туристи не можуть надіслати SMS, але тут також буде застосовано обмеження у два виходи з готелю на день.

Кіпр відкрив свої кордони для всіх мандрівників з України з 1 квітня 2021 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus