USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На кордоні між Вірменією та Азербайджаном - бойове зіткнення, є загиблі

29 Грудня 2016 11:39
На кордоні між Вірменією та Азербайджаном почався бій, є загиблі. Наразі стрілянина зі снайперських гвинтівок і гранатометів триває, - інформує Тиждень. ua.

Підрозділи армії Азербайджану вранці в четвер, 29 грудня, спробували проникнути на територію Тавушської області Вірменії, стверджує офіційний Єреван. Такі дані в Facebook призвів прес-секретар міністра оборони республіки Арцруни Ованесян.

За його відомостями, азербайджанські силовики влаштували диверсію на ділянці кордону з Вірменією поблизу села Чинар. Атака була відбита, але наразі триває стрілянина зі снайперських гвинтівок і гранатометів. Ованесян зазначив, що ситуація перебуває під повним контролем армії.

За словами Ованесяна, у результаті розпочатої Азербайджаном диверсії на держкордоні загинули троє військовослужбовців Збройних сил Вірменії, в тому числі офіцер. За його словами, з азербайджанської сторони також є втрати. "Тіло одного загиблого азербайджанського військовослужбовця перебуває на вірменській стороні", – сказав Ованесян.

Баку, своєю чергою, звинуватив Єреван в 39 випадках порушень режиму припинення вогню. У Міноборони Азербайджану заявили, що обстріл вівся як з вірменської території, так і з «окупованих земель».

Між Вірменією і Азербайджаном триває конфлікт в Нагірному Карабасі.

Нагадаємо, 5 квітня у зоні конфлікту в Нагірному Карабаху домовилися оголосити режим припинення вогню. Активні бойові дії там тривали з 3 квітня. Вірменія і Азербайджан поклали один на одного відповідальність за загострення конфлікту.

Армія невизнаної Нагірно-Карабахської Республіки визнала загибель 20 своїх військових в результаті бойових дій. Азербайджанська армія оцінює свої втрати в 16 чоловік убитими. Обидві сторони конфлікту також повідомили про загибель мирних жителів під обстрілами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
12345 Показати IP 29 Грудня 2016 13:06
Новость из серии : "Не мы одни в дер*ме...."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus