USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Призначили директора КП «Волиньприродресурс»

11 Лютого 2021 13:54
Депутати затвердили кандидатуру Анатолія Капустюка на посаді директора КП «Волиньприродресурс».

Відповідне рішення ухвалили 11 лютого під час пленарного засідання 4 чергової сесії обласної ради.

Нагадаємо, донедавна Анатолій Капустюк працював на посаді виконувача обов’язків директора підприємства. Його кандидатуру на розгляд депутатів подала конкурсна комісія обласної ради, а профільна комісія підтримала.

Зі слів Анатолія Капустюка, за останні місяці підприємству вдалося розрахуватися з усіма боргами й виплати 6 мільйонів гривень за всіма зобов’язаннями. Повноцінно запрацювало підприємство з вересня і щомісяця сплачує борги у місцевий бюджет, заради цього навіть генпідрядник зареєструвався на території громади.

Як раніше повідомлялося, КП «Волиньприродресурс» поповнює бюджет Маневицької громади майже на 600 тисяч гривень щомісяця.

Наразі на складах підприємства – більше 3 тонн бурштину, а наприкінці лютого планують провести черговий аукціон з продажу «сонячного каміння».

Після обговорення депутати призначили Анатолія Капустюка на посаду директора комунального підприємства «Волиньприродресурс» Волинської обласної ради на контрактній основі строком на 5 років.

Крім того, як стало відомо, минулого тижня обласна рада виграла в Апеляційному суді щодо позову Василя Столяра, який хотів поновитися на посаді директора КП «Волиньприродресурс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
додік Показати IP 11 Лютого 2021 14:03
столяр нехай торгує рубероїдом (в одесі)
Бодік до додік Показати IP 11 Лютого 2021 15:37
Да той тоже нормальний чоловік.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus