USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На ліквідацію наслідків негоди в західних областях України виділили 754 млн

25 Червня 2020 17:00
Кабмін виділив 754 млн грн на ліквідацію наслідків повені у західних областях України.

Про це повідомляють Українські національні новини.

Зокрема, 672 млн грн виділили для надання допомоги населенню та проведення першочергових невідкладних та аварійно-відновлювальних заходів та 82 млн для підрозділів МВС.

«З метою ліквідації та подолання наслідків надзвичайної ситуації природнього характеру на територіях Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської та Львівської областей, яка сталася і триває у червні 2020 року, прийняти розпорядження щодо виділення коштів з резервного фонду держбюджету у сумі 672 млн грн для надання допомоги населенню та проведення першочергових невідкладних та аварійно-відновлювальних заходів», — заявив очільник Мінекономіки Ігор Петрашко.

Читати ще: В Яремче частина дороги обвалилася в річку просто під ногами дітей. Відео

За його словами, передбачається виділення коштів Івано-Франківській області у розмірі 480 млн грн, Чернівецькій — 30 млн грн, Закарпатській — 30 млн грн, Львівській — 10 млн грн, Держводагенству у розмірі 92 млн грн і Держлісагентству у розмірі 30 млн грн.

«Виділити 82 млн грн, з них 41 млн грн на ДСНС, 22 млн грн на Нацгвардію України, на Нацполіцію — 9 млн грн для ліквідації наслідків цієї стихії в п’яти областях», — додав очільник МВС Арсен Аваков.

Відтак загальна виділена сума буде складати 754 млн грн.

Ппрем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що це перше рішення, по мірі надходження розрахунків будуть прийматися інші рішення про виділення коштів на ліквідацію наслідків негоди.

Раніше голова Закарпатської ОДА Олексій Петров повідомляв, що негода вже завдала Закарпатській області збитків на 125 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus