USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Любомльщині внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст

5 Липня 2022 17:09
3 липня близько 20:00 до відділення поліції №1 у Любомлі надійшло повідомлення про те, що у селі Куснище трапилася дорожньо-транспортна пригода із потерпілим.

На місце виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясували, що мотоцикл зіткнувся із автомобілем Daewoo Lanos, повідомляють у поліції Волині.

Внаслідок автопригоди 14-річний мотоцикліст отримав травми, його доправили до медзакладу. Наступного дня юнак помер.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство, під час якого з’ясують усі причини та обставини автопригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus