USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На міжнародній трасі «Луцьк-Любешів-Іваново» облаштували нові зупинки

28 Листопада 2017 10:21
Волинські лісівники встановили на міжнародній трасі «Луцьк-Любешів-Іваново» дві мальовничих зупинки.

Про це інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

«Цьому передувало звернення директора ДП «СЛАП «Любешівагроліс» Віктора Симоновича до обранців Любешівської районної ради, – розповідає головний лісничий ДП «СЛАП «Любешівагроліс» Володимир Ковальчук. – Чимало жителів Любешова працюють у нашому лісогосподарстві. А фактично всі жителі селища, що ходять по гриби чи ягоди, або ж просто люблять прогулятися лісами, мріють про місцину, де можна переждати дощ, бурю, діждатися автобуса чи попутної автівки, щоб добратися додому. Наш директор Віктор Петрович, добре знаючи побажання людей, виступив з ініціативою будівництва двох авто зупинок. Депутати райради це рішення підтримали».

До роботи залучили всіх працівників підприємства – від майстрів лісу до пожежних сторожів. Щонайперше, попрацювали цеховики, котрі розкрижували потрібні лісоматеріали на дошки, відтак майстри лісу розчистили під зупинки два майданчики, залили фундамент, звели стіни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus