USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На одноразову допомогу нужденним у Луцьку не вистачає 1 млн

20 Липня 2018 18:22
Для того, щоби надати одноразову допомогу людям, які опинилися в складних життєвих обставинах, до кінця року з міського бюджету потрібно додатково виділити мільйон гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 20 липня.

Як повідомила перша заступниця директора департаменту соціальної політики Тетяна Корецька, цього року на одноразову допомогу нужденним, зокрема на їх лікування, протезування, з міського бюджету вже виділили мільйон, із якого за перше півріччя вже використали 970 тисяч гривень.

«У нас дуже багато звернень. Тому, аби забезпечити всіх одноразовою допомогою, ми просимо виділити на відповідну програму ще мільйон гривень», – сказала Тетяна Корецька.

Комісія підтримала пропозицію. Остаточне рішення – за сесією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
чоловік Показати IP 20 Липня 2018 19:47
Брехня повна гроші невиділяли і на початку року, я писав про допомогу в обласну раду , міську для лікування онкохворої дружини, але прислали відписку що грошів немає , але зате через тиждень виділили на відлов бродячих собак 75 тисяч, це що "влада"!?? це вороги народу по іншому неназвеш!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus