USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Прилуках на під'їздах будинків розклеїли листівки з іменами проплачених агітаторів Порошенка

21 Лютого 2019 17:46
У Прилуках на під’їздах будинків розклеїли листівки з іменами і фотографіями місцевих жителів, які в них проживають. У листівках йдеться про те, що ці люди є «проплаченими агітаторами» чинного президента України і кандидата на вибори в 2019 році Петра Порошенка.

Фотознімки розмістив на своїй сторінці у Facebook місцевий житель Микола Вірченко.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: «МИ ШУКАЄМО ПОРОХОБОТІВ». ЯК ШТАБ ПОРОШЕНКА ВЕРБУЄ АГІТАТОРІВ НА ВИБОРИ І СКІЛЬКИ ЇМ ПЛАТИТЬ

Листівки закликають «не продавати свій голос і совість» і «не повідомляти свої персональні дані». Також в них зазначається, що «інформація про будь-яку протиправну діяльність збирається правоохоронними органами», а «неофіційні доходи будуть враховані соціальними службами при оформленні субсидій», пише Страна.


«Це ж треба так людей дістати? Що розклеїли фото по під’їздах будинків Прилук, де вони живуть. Я розумію, що 1 тис. грн це гроші ... але ми ж майбутнє країни вибираємо!» – написав Вірченко.



ЧИТАЙТЕ ЩЕ:ПІДКУП ВИБОРЦІВ: «ВОЛОНТЕРІВ ПОРОШЕНКА» ГОТУЮТЬ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ «СОЦОПИТУВАНЬ»

На його думку, жителі міста надсилають такі фотографії, оскільки самі бояться викладати їх в соцмережі через залякування з боку штабу Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Степан (Крымчанин) Показати IP 21 Лютого 2019 17:54
Це вже було в 2004 році. Навіть в селі Нуйно на церквш були подібні листівки.
Навуходоносор Показати IP 21 Лютого 2019 20:52
Вообще-то с нарушением избирательного процесса должно бороться государство, оно должно жестко пресекать подобные явления незаконной агитации. Однако когда сами люди начинают клеить ярлыки своим же согражданам, то это уже махровый необольшевизм. Так недалеко и до появления массы агитаторов "большого террора", который начался в СССР в 1937 году, те метили двери мелом в квартирах всех противников большевиков, недалеко до китайского опыта с хунвейбинами, те громили оппозицию и требовали разбивать "собачие головы" противников председателя Мао... Очевидно одно - правовое государство Украина пока даже не обозначено. Не защищая коррумпированные суды, нужно отметить, что наши нравы толпы иногда хуже судейского беспредела. В залах судов часто мешают проводить заседания, судьям указывают, как нужно вести дела, ломают в судах мебель и оргтехнику. Судьи боятся выносить решения, которые не удовлетворят требованиям толпы. Для сравнения: в светоче демократии, в США, на который так равняется наш политический истеблишмент, за такое можно схлопотать лет 30-40 тюряги! Там, например, жестко действует закон "двухсот метров" - любой гражданин может пикетировать суд с плакатом, но находиться при этом он должен не ближе 200 метров от здания суда. Полицейские меряют рулеткой, если 199 метров - огребают в наручниках в каталажку и скорый суд моментально изолирует пикетирующего лет на пять. Ибо власть судебная - власть высшая!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus