USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Почати й не закінчити? На ремонт дороги на Ківерцівщині прислали лише частину коштів

23 Листопада 2017 12:04
Укропівець вимагає завершити ремонт дороги в селі Омельне Ківерцівському районі.

Омельненська сільська рада отримала лише 30 із 150 тисяч гривень на ремонт вулиці Центральної у 2017 році, інформують у прес-службі волинського УКРОПу.

Про це повідомив депутат Волинської обласної ради від фракції «УКРОП» Олександр Омельчук під час сесійного засідання 23 листопада.

Депутат зазначив, що до нього звернувся очільник Омельненської сільської ради Василь Зінчук з проханням у вирішенні питання щодо завершення фінансування ремонту дороги по вулиці Центральна.

«Проектно-кошторисна документація на цей ремонт виготовлена та пройдена експертиза. Об’єкт є в переліку доріг, які фінансуються з обласного бюджету на правах співфінансування 50/50 з обласним бюджетом на 2017 рік. На капітальний ремонт вулиці Центральна із 150 000 гривень, які мали бути виділені із обласного бюджету, надійшло на рахунок сільради лише 30 000 гривень. У зв’язку з цим існує загроза виникнення значної заборгованості перед підрядником. Тому вимагаю дофінансувати кошти в сумі 120 000 гривень», – наголосив Олександр Омельчук.

Депутатський корпус підтримав запит укропівця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus