USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На ремонт вулиці у Володимирі-Волинському витратять понад 11 млн

6 Червня 2021 22:51
Капітальний ремонт запланований на вулиці Павлова у Володимирі-Волинському.

Тендер на роботи на платформі Prozorro оголосило комунальне підприємство «Полігон» Володимир-Волинської міської ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 14 червня, коли й розпочнеться аукціон.

Очікувана вартість робіт становить 11 273 402 гривні.

Капітальний ремонт вулиці Павлова, згідно з технічним завданням, включатиме підготовку території та видалення зелених насаджень, розбирання старого покриття, відведення дощових вод, ремонт оглядових колодязів, улаштування нового дорожнього одягу, з’їздів, розливання бітумної емульсії, облаштування автостоянки, викладення тротуарів із бруківки та тактильної плитки, облаштування двох автобусних зупинок, нанесення горизонтальної розмітки, встановлення нових дорожніх знаків, ремонт зовнішньої мережі водопостачання, реконструкцію зовнішнього освітлення тощо.

Усі роботи хочуть завершити до 25 грудня поточного року. Гарантійний термін експлуатації дороги становитиме 10 років.

Нагадаємо, вулицю Павлова у Володимирі-Волинському, протяжністю 470 метрів, відремонтують за кошти місцевого бюджету.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus