USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

На Рівненщині звільнили всіх керівників лісгоспів

29 Листопада 2023 18:40
Держпідприємство «Ліси України» ухвалило рішення про звільнення всіх директорів рівненських філій через «хронічні проблеми».

Про це повідомляє пресслужба держпідприємства.

«Як і обіцяв минулого тижня, у лісовій галузі почались кадрові чистки. Сьогодні прийняли рішення про звільнення всіх директорів рівненських філій.

Проблеми у регіоні хронічні, а зв’язки надато глибокі, тому маємо повністю оновити кадровий склад місцевого керівництва. Покладаємо велику надію, що правоохоронці та судді завершать розпочату нами роботу, справи завершаться реальними вироками», – заявив гендиректор ДП Юрій Болоховець.

За його словами, нові керівники лісових господарств будуть визначені на відкритому кадровому конкурсі – оголошення невдовзі з’явиться на сайті ДП «Ліси України».

24 листопада гендиректор держпідприємства «Ліси України» Юрій Болоховець анонсував масові звільнення – він заявив, що протягом року служба безпеки підприємства фіксувала порушення, а також збирала інформацію і проводила службові розслідування.

Наступного дня працівники ДБР виявили у депутата Рівненської обласної ради Віталія Суховича, який є також заступником голови Поліського лісового офісу ДСГП «Ліси України», незадекларовані статки на мільйони доларів. 27 листопада суд відправив під варту депутата з альтернативою застави в 192 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Маннергейм Показати IP 29 Листопада 2023 19:31
Чимось нагадує звільнння всіх воєнкомів. Потім ше як прокурори отримають компенсації
Зема до Маннергейм Показати IP 30 Листопада 2023 10:06
Старих звільнили а нових наберуть на конкурсній основі- хто більше за посаду заплатить. Нові почнуть відробляти заплачене і нічого не зміниться. Від зміни доданків сума не міняється
Грицько Показати IP 28 Лютого 2024 22:32
Та хто їх звільнив? на Кореччині як їздили так і їздять на позашляховиках тільки міняють їх щороку і будують маєтки наче "царі цього світу" з офіційною зарплатою в 23 тис. грн. Куди ДБР дивиться? !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus