USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Рижкова відкриють кримінал за дебоші на сесії міськради

1 Червня 2018 11:56
Суд зобов’язав поліцію розпочати досудове розслідування щодо вчинення кримінального правопорушення активістом «Самооборони» Сергієм Рижковим за ч. 1 ст. 296 ККУ «Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом».

Про це йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду від 29 травня 2018 року.

Так, 20 березня на адресу суду надійшла скарга секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта на бездіяльність Луцького ВП ГУНП у Волинській області щодо невнесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 ККУ громадським активістом Сергієм Рижковим.

Нагадаємо, активіст «Самооборони» Сергій Рижков неодноразово зривав сесії Луцької міської ради, порушуючи громадський порядок. Так, 22 січня під час сесії він провокував конфлікти й навіть вистрибував на столи.
28 лютого на сесійному засіданні Рижков спробував з «групою підтримки» заблокувати трибуну та всіляко перешкоджав слуханню. Тоді ж головна муніципалка Юлія Сиротинська заявляла, що Рижков провокував бійку, ходив по столах та кріслах у залі.

Суд під головуванням Андрія Подзірова ухвалив задовольнити скаргу Григорія Пустовіта та зобов’язати уповноважену особу Луцького ВП ГУНП у Волинській області внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення і розпочати досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 1 Червня 2018 14:01
а ще призначити службове розслідування по начполіції Кічуку, який не вніс ці кримінальні відомості вчасно!
ігор луцький Показати IP 1 Червня 2018 15:51
А кажуть,що немає правди на світі.А Бозя все бачить і кожному буде по заслугам.
Лучанин Показати IP 1 Червня 2018 21:21
Cпочатку Рижик, а слідом за інших Членів самооборони візьмуться. Настав кінець цьому цирку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus