USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На швейній фабриці у Ковелі – спалах коронавірусу

10 Травня 2020 13:11
На швейній фабриці у Ковелі зафіксовано сім випадків захворювання коронавірусом. Наразі фабрика припинила свою роботу.

Про це йшлося під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції 10 травня.

Як розповіла директорка Волинського лабораторного центру МОЗ України Наталія Янко, протягом останніх днів зареєстровано понад 30 нових випадків захворюваності на коронавірус у Ковелі. Зокрема, зареєстровано спалах захворювання коронавірусу на швейній фабриці, де зафіксовано сім випадків.

«На сьогодні фабрика припинила свою діяльність. Всього у Ковельському районі зафіксовано 80 випадків захворювання, 77 з них – у Ковелі. За цей період обстежили 420 контактних осіб, з них – 161 з пневмонією, 118 медичних працівників, 59 контактних осіб швейної фабрики», - пофнормувала Наталія Янко.

Зауважимо, після відвідування служби в церкві Архістратига Михаїла у Ковелі на коронавірус захворіли 18 осіб. Жінка, яка прибирала у храмі, померла.

Також лабораторно підтвердили коронавірус у шести працівників «Нововолинськводоканалу».

Як повідомлялося, станом на 10 травня в Україні 15232 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, з них 391 летальний, 3060 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 522 нових випадки. На Волині – 470 хворих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 10 Травня 2020 13:37
Це тільки початок нового підвищення рівня захворювання на Волині та в цілому по Україні на коронавірус. Хай ще пустять транспорт міського та приміського сполучення. Ви подивіться які вперті люди є: їм кажуть якщо йдете на вулицю, одягайте маски та гумові рукавички. А більша половина громадян зовсім нехтують, як своєю особистою безпекою, так безпекою оточуючих.
лучанка до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 10 Травня 2020 16:42
Народ думає, що він безсмертнийі, принаймі не захворіє. Але й з іншого боку-пара рукавиць-10 грн, маска-12.5 грн. І все це одноразове. Карантинні норми-задоволення недешеве.
Валєра до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 11 Травня 2020 06:55
Наш народ думає що увесь світ хоче його обманути, і те що у всьому світі вмирають люди це так надурюють українців і вірусу насправді немає.
Олександр Показати IP 11 Травня 2020 15:02
Успокойтеся ви всі. Про що стаття? Про те, що на конкретній фабриці в конкретному місті захворіло семеро людей. Всі вони в підсумку перенесуть цю хворобу, як звичайний нежить, а то й легше. Комусь буде трохи важче. Всі будуть жити. ЗАСПОКОТЕСЯ, ще раз прошу. Невже вам, упоротим, не зрозуміло, що скоро з голодухи всі будуть помирати????
Володимир Показати IP 12 Травня 2020 13:06
Коли нарешті,наш народ зрозуміє,світ вже ніколи не буде такий який був.Цей вірус створений штучно,від нього повинно помирати не більше 10% від загальної кількості хворих,як правило це люди зі слабкою імунною системою.Невелика купка багатіїв,це таємна світова влада,вже давно має антівірус,вони мають ліки і від раку і від СНІДУ,але цим людям,потрібно,щоб помирало як умога більше людей,для них ідеальна кількість населення планети це максиму 1 мільярд чоловік,6 мільярдів вони планують дуже грамотно вбити.Спочатку заставлять абсолютно всіх колоти привівки так званим антивірусом,після чого люди,так би мовити будуть помирати "природнім"шляхом,хтось від серцевої недостатності,хтось від хвороб нирок,печінки і т.д.А хто буде відмовлятися колоти антивірус,будуть силоміць заставляти.Отже у нас є час спокійно пожити рік півтора,у кращому випадку два роки.Потріьно цей час просто жити і радіти кожному прожитому дню,ось і все.Шануймося.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus