USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Старовижівщині продали турбазу за майже 4,5 млн грн

14 Вересня 2020 11:29
17 липня регіональне відділення Фонду державного майна України у Львівській, Закарпатській та Волинській областях організувало аукціон з продажу об’єкта малої приватизації – комплексу будівель і споруд бази відпочинку «Мрія», що на березі озера Пісочне Старовижівського району між селами Буцинь і Брунетівка.

Про це інформує Район.Стара Вижівка.

На території бази – чотири спальні корпуси на 408,4 квадратних метри, адміністративно-побутовий комплекс, гараж-прохідна, господарське приміщення, артезіанська свердловина з насосною станцією, водонапірна вежа, овочесховище, вбиральня.

Їх власником був Національний банк України, який і раніше робив спроби продати «Мрію».

Так, у грудні 2019 року стартова ціна на аукціоні за неї була 802 тисячі, цього разу – понад 2,6 мільйона гривень. Охочими стати новими власниками були ТОВ «Хмельницька кондитерська фабрика «Кондфіл», ТОВ «Паливно-торгова фірма «Укрпетроль», ПП «Укр-петроль» та фізична особа Юрій Мельник.

Саме останній запропонував найвищу ціну – 3,6 мільйона гривень, з урахуванням ПДВ сума зросла до 4,3 мільйона. Відомо, що новий власник 1989 року народження і зареєстрований у Нововолинську.

До речі, земельна ділянка, на якій база відпочинку, перебуває у державній власності і поділена на дві частини. Одна, площею 0,6 гектара, на території Старовижівської селищної ради, інша, яка займає 1,46 гектара, – на території Буцинської сільської ради, яка має увійти до складу Дубівської ОТГ.

На Пісочному також шукають орендаря для приміщень дитячого табору відпочинку «Хвиля». Він належить ПАТ «Укртелеком», але вже не функціонує близько півтора десятка років.

Майновий комплекс на 1 тисячу 178,1 квадратних метрів, земельна ділянка – понад 3,25 гектара. Як зазначили організатори аукціону, приміщення придатні для комерційної діяльності, складу, виробництва. Втім вони зараз перебувають у вкрай занедбаному стані і потребують капремонту.

У комплексі будівель – столова, спальний корпус, туалет, садовий будинок, санпропусник, погріб. Розмір орендної плати за 1 квадратний метр на місяць має розпочинатись від 0,80 гривень. Аукціон відбудеться 9 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus