USD 39.50 39.85
  • USD 39.50 39.85
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.90

На суд – у білій пов'язці з написом «Не убий!»: у Луцьку продовжують розгляд справи терориста Кривоша

15 Червня 2022 21:50
У Луцькому міськрайонному суді продовжили розгляд справи Максима Кривоша, якого обвинувачують за сімома статтями Кримінального кодексу. Серед них: захоплення заручників, незаконне поводження зі зброєю, вчинення теракту, замах на життя правоохоронця.

15 червня у суді переглядали відеодокази, повідомляє Суспільне.

Сторона обвинувачення надала відео з камер спостереження Волинського облмуздрамтеатру та запис із дронів, який проводили правоохоронці 21 липня 2020 року, коли Максим Кривош захопив заручників в автобусі у центрі міста.
Сам Кривош прийшов на судове засідання у білій пов'язці на голові із написом «Не убий!». Сенс цього звернення пояснив так: «Не убий – це основоположний принцип нашого існування, і виключень не може бути ніяких».
Читати ще: «Зеленський на «ти» перший перейшов, я вже потім»: луцький терорист дав перше інтерв'ю після року в СІЗО

Минулого засідання Максим Кривош скаржився суду на поранення на руках від кайданок, які погано гоїлися. Нині руки підсудного були перебинтовані. Як розповів чоловік, скарг на здоров’я він наразі не має.
Після двогодинного перегляду відеодоказів їх долучили до справи. Судове засідання оголосили завершеним, наступне відбудеться 22 червня.
Нагадаємо, у липні 2020 року озброєний Максим Кривош захопив у Луцьку рейсовий автобус. Чоловік взяв у заручники 13 людей і пів доби протримав їх у полоні, зокрема вагітну жінку і неповнолітнього. Ввечері він здався правоохоронцям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus