USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На світлофор на перехресті Львівської та Потебні виділили 1,6 мільйона

24 Березня 2021 11:20
На одному з проблемних перехресть Луцька встановлять світлофор.

Відповідне рішення ухвалили депутати Луцької міськради під час засідання сесії 24 березня.

Зі слів керівниці департаменту фінансів та бюджету на світлофорний об’єкт на перехресті вулиць Потебні та Львівської в бюджеті міста передбачили 1,625 млн грн.

Це питання надзвичайно важливе для мешканців цього мікрорайону, зазначив голова бюджетної комісії, депутат міськради від фракції «ЗА Майбутнє» Андрій Разумовський.

«Перехрестя на вулицях Львівській і Потебні є аварійно-небезпечним. На обох вулицях – дуже інтенсивний рух, потоки автомобілів зіштовхуються і при поворотах їм дуже важко розминутися. До того ж, на перетині доріг – пішохідні переходи. Мешканці цього мікрорайону багато років звертаються з проханням встановити світлофори та зробити острівці безпеки. Тому рішення виділити гроші на врегулювання руху на цьому перехресті – дуже важливе і правильне», – повідомив він.
Як додав Луцький міський голова Ігор Поліщук, на цій території заплановано облаштування острівців безпеки, облаштування переходів для потреб людей з обмеженими можливостями також в заплановані роботи входить облаштування світлофорів.

«Це Х-подібне перехрестя, на виїзді з кожної вулиці там буде встановлений світлофор», – пояснив міський голова.
Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Михайло Показати IP 24 Березня 2021 11:27
Там треба організовувати кільцевий рух, а не збирати транспорт перед світлофорами. Треба планувати на десятилітття, а не ліквідовувати проблеми найближчого дня.
громадянин України Показати IP 24 Березня 2021 13:33
На майдані Злуки (перехрестя вулиць Ковельської, Богдана Хмельницького та Данила Галицького) раніше теж було кільце. Зробити його там не важко. І зразу полегшиться рух автомобілів. Там такий корок буває, що ого-го...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus