USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Театральному майдані у Луцьку розпочали демонтаж бетонного «корита». Відео

27 Травня 2020 10:52
У Луцьку на Театральному майдані розпочали демонтаж напівзруйнованої бетонної споруди, яка «прикрашала» центр міста протягом останніх 16 років.

Відео демонтажу виклав на своїй сторінці у фейсбуці радник міського голови Ігор Поліщук.

«Ця споруда призначалася для фонтану, який так і не був збудований. Незабаром на цьому місці постане новий світломузичний фонтан з амфітеатром», – зазначається у дописі.
Нагадаємо, підготовчі роботи з демонтажу бетонного корита на Театральному майдані розпочали 21 травня. Фонтан, який облаштують натомість, буде світломузичний та пішохідний, десять на десять метрів, з амфітеатром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 27 Травня 2020 12:23
Пане Котис ! А чому попередньо не проводяться археологічні дослідження ! Того ж вимагає ЗУ " Про охорону культурної спадщини " ! Той об'єкт знаходиться в охоронній зоні пам'ятки національного значення !
Сарказм до Лучанин Показати IP 27 Травня 2020 13:19
Ага, ще треба перевірити на наявність корисних копалин)))))
олег Показати IP 27 Травня 2020 16:55
На фонтан і так мільйони спишуть а ще треба на псевдоархеологію де все триста раз копано перекопано ще пару мільойнів списати. Як казав Климчук, гробокопателі археологи не сплять, хочуть і тут урвати свою частку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus