USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На території консульства Росії в Одесі спалюють документи, – ЗМІ

22 Лютого 2022 20:58
Співробітники російського консульства в Одесі почали спалювати документи. Також звідти вивозять коробки, в яких, ймовірно, документи.

Про це повідомляють одеські ЗМІ.

На частині записів, які оприлюднили, помітне велике вогнище. Один чоловік кидав у нього аркуші, а інший ходив із садовим знаряддям і поправляв вогонь.
До слова, сьогодні МЗС Росії оголосило про евакуацію своїх дипломатів із України.

Як заявили в МЗС РФ, передає ВВС України, на адресу російських дипломатів в Україні надходили погрози фізичної розправи, Київ не реагував. «За обставин, що склалися, наше першочергове завдання – подбати про російських дипломатів і співробітників посольства і Генеральних консульств», – додали в МЗС РФ.

Нагадаємо, увечері 21 лютого Путін оголосив про визнання «незалежності» так званих «ДНР» та «ЛНР». Після заяви про визнання «незалежності» терористичних «ДНР» та «ЛНР» очільник Кремля у присутності ватажків бойовиків Дениса Пушиліна та Леоніда Пасічника підписав відповідний указ, а також договори про дружбу, співпрацю та взаємну допомогу між РФ та «ЛДНР».

Президент України Володимир Зеленський, реагуючи на рішення Путіна, підкреслив, що мова йде про порушення цілісності України і фактичним виходом з Мінських угод.

22 лютого Володимир Путін заявив, що визнав «Л/ДНР» у тих межах, які записані в їхніх «конституціях».

Європейський Союз 22 лютого ухвалив рішення про запровадження санкцій проти 27 фізичних та юридичних осіб та 351 депутата Держдуми РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дідо Бідон Показати IP 22 Лютого 2022 21:13
А що я казав? Некраїна стає токсичною.
В . Показати IP 23 Лютого 2022 07:07
Засуетились крысы!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus