USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

На трасі під Луцьком тягач виїхав на зустрічну та протаранив легковик: потерпілі відбулися травмами, а винуватець ДТП – штрафом

29 Квітня 2024 22:12
На трасі неподалік Луцька виїхав на зустрічну та протаранив легковик: за вчинення ДТП з потерпілими водія тягача оштрафували на 51 тисячу гривень та позбавили прав.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Автопригода сталася торік 26 вересня близько шостої години ранку у селі Піддубці. Рухаючись в напрямку Луцьку трасою Н-22, водій тягача марки Mercedes-Benz 1843 LS з напівпричепом Юрій П. під час виконання розвороту передчасно виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з Volkswagen Polo, що рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП водій та пасажир легковика отримали тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Читати ще: Загинув батько дружини: на Волині водія легковика, який врізався у тягач, оштрафували на 68 тисяч

Юрій П., який є пенсіонером, повністю визнав свою вину, повідомивши, що у момент ДТП на вулиці був сильний туман.

Один із потерпілих не наполягав на суворому покаранні для винуватця ДТП. Цивільний позов про відшкодування завданої моральної та матеріальної шкоди не заявляв, оскільки є певні домовленості на її добровільне відшкодування.

Суд визнав Юрія П. винним у вчиненні злочину, передбаченого ст.286 ч.1 КК України, та оштрафував на 51 тисячу гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік. Окрім того, винуватець ДТП змушений буде відшкодувати медичному закладу понад 20 тисяч гривень витрат на лікування одного з потерпілих.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus