USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині водія Volkswagen, який виїхав на зустрічну та на смерть збив велосипедиста, покарали умовно

20 Жовтня 2023 08:31
Умовне покарання отримав 23-річний волинянин, який минулого року вчинив смертельну дорожньо-транспортну пригоду, збивши велосипедиста.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Смертельна аварія трапилася зранку 9 грудня на автошляху Т – 0309 поблизу села Борохів Луцького району. Водій Volskwagen Golf Сергій С. під час обгону попутного авто не переконався в тому, що смуга зустрічного руху вільна від інших транспортних засобів. Тож виїхавши на зустрічну, Сергій С. збив велосипедиста, який рухався цією смугою.

Через два дні керманич велосипеда помер у реанімаційному відділенні КП «Волинська обласна лікарня» Волинської обласної ради.

Читати ще: Виїхала на зустрічну та на смерть збила мотоцикліста: у Луцьку судили водійку Skoda

Про Сергія С. відомо, що він народився у селі Гайове Луцького району та нині проходить службу в одній з військових частин. Чоловік визнав свою вину, підтвердивши обставини вчинення ДТП. Також обвинувачений визнав цивільний позов потерпілої. Сергій С. повідомив суду, що керування транспортними засобами пов`язане з його роботою та проходженням військової служби, де він виконує обов`язки водія.

Потерпіла, своєю чергою, розповіла суду, що обвинувачений повністю відшкодував матеріальну шкоду на лікування та поховання, а також 170 тисяч гривень моральної шкоди. Жінка просила суворо не карати винуватця ДТП, зокрема не позбавляти волі та права керування авто.

Врахувавши усі обставини справи, представники Феміди призначили Сергію С. покарання у виді п’яти років позбавлення волі, яке замінили на два роки іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus