USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

На Волині Citroen виїхав на зустрічну та зіткнувся з бетонозмішувачем: пасажир загинув, а водія покарали умовно

31 Березня 2024 17:33
Три роки умовного покарання отримав чоловік, який за кермом Citroen вчинив смертельну ДТП: він виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з бетонозмішувачем. Внаслідок аварії загинув пасажир.

Про це стало відомо з вироку Володимир-Волинського міського суду.

Як ідеться у матеріалах справи, ДТП трапилася торік 16 жовтня близько дев’ятої ранку між селами Крать та Верба Володимирського району. Водій Citroen Berlingo Петро С., здійснюючи обгін, зіткнувся на зустрічній смузі з бетонозмішувачем DAF CF 85.430. Пасажир Citroen отримав травми несумісні з життям.

Читати ще: На Волині водія Volkswagen, який виїхав на зустрічну та на смерть збив велосипедиста, покарали умовно

Петро С. визнав свою вину під час розгляду справи. Дружина загиблого просила суд не позбавляти обвинуваченого волі, адже претензій морального та матеріального характеру до нього не має. З її слів, після загибелі чоловіка обвинувачений постійно приходить до неї та допомагає у веденні домашнього господарства. Також він надав кошти на поховання.

Суд призначив Петру С. п’ять років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки. Однак це покарання Феміда замінила трьома роками іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus