USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Центральному ринку залишать продуктовий павільйон

2 Грудня 2019 17:37
Торговий павільйон, в якому здійснюється торгівля продуктовою групою товарів на Центральному ринку не буде підлягати демонтажу, оскільки цей павільйон є об‘єктом нерухомого майна, що належить на праві приватної власності Волинській облспоживспілці. Про це на своїй сторінці в мережі написав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

З його слів, найближчим часом торгівля продуктовою групою товарів збережеться.

"Останнім часом функціонери Волинської облспоживспілки та противники переносу ринку дезінформують громадськість з приводу того, що буде пересено з території Центрального (Старого) ринку, а що залишиться.

Волинській облспоживспілці скеровано лист з вимогою привести вказану споруду в належний зовнішній вигляд, попередньо узгодивши його з управлінням містобудування та архітектури міської ради.

Щодо переносу підстанції, яка теж є об’єктом нерухомого майна на даний момент керівництвом міста проводяться предметні переговори з ПАТ «Волиньобленерго».

Щодо території, яку орендує ПФ «Скорпіон-сервіс» (0,1668 Га) вирішується питання щодо припинення договору оренди та в подальшому демонтажу металевих споруд, ща знаходяться на цій території.

Щодо колишньої ділянки Волинської облспоживспілки (2,2 Га), ділянок КП «Луцькі ринки» (0,5904 Га), ФОП Пахолко Л.П (0,5257 Га) та неоформлених ділянок - металеві конструкції, що розміщені на вказаних ділянках підлягають демонтажу", - йдеться у дописі.



Нагадаємо, Луцька міська рада розірвала договір оренди з Волинською Облспоживспілкою, терміни якого сплили ще 27 серпня 2019 року. Натомість підприємцям запропонували пільгові умови переїзду на Новий ринок (який в межах Луцька є єдиним ринком, що відповідає вимогам ДБН та іншим вимогам) із безкоштовним та пільговим періодом розміщення, додатковими транспортними рішеннями та іншими умовами, що відображені у меморандумі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 2 Грудня 2019 18:08
Ой даремно ви це затіяли,проклянуть вас ті бабулі,не можна людям на зло робити,є правда і Бог вам це доведе.Більшість лучан хочуть щоб ринок був!Якби ви про людей думали,то впорядкували,побудували гарний ринок...
моска львов до Анонім Показати IP 2 Грудня 2019 23:27
Все правильно робиться - не пизди ...
Євген до Анонім Показати IP 4 Грудня 2019 15:50
А там не бабуль проганяють, а бариг. А бабулі, якраз, з-за тих бариг мусять тулитися на газетках під колесами машин. І от якраз для бабульок і лишиться павільйон
fox Показати IP 2 Грудня 2019 18:17
Давно зцентру міста треба прибрати цей с*ач.
Анонім Показати IP 2 Грудня 2019 18:33
"належний зовнішній вигляд" це який? Мой дочці стрази подобаються а сину синій колір? А міській раді що подобається? є якесь ЗАКОНОДАВЧЕ ВИЗНАЧЕННЯ "НАЛЕЖНОГО ВИГЛЯДУ"?
Мешканка Показати IP 2 Грудня 2019 18:34
Які прокльони робота є робота. Що ви плетете 21 століття. На дворі. Давно треба прибрати пробки там не проїхати бруд срач. А поряд окраса міста це тільки в Луцьку не шанують історію.
Анонім до Мешканка Показати IP 2 Грудня 2019 19:04
Пробки в іншому місці,а затори на Карпенка Карого і в інших місцях,не тільки біля ринку,якщо ви переживаєте за безпеку руху і взагалі за транспортне сполучення,то боріться за світлофори або підземні переходи,так само біля кожної школи покласти"лежачого поліцейського".Про яку окрасу йде мова?Ви туристів ведіть в гумку,на їхню ж колишню одежу і в спортлото.Розваг в нас вистачає.
всезнайко Показати IP 2 Грудня 2019 18:37
залишити і впорядкувати прдуктовий ринок а усі гумки запчастини потрібно прибрати
Лучани Показати IP 2 Грудня 2019 19:38
А наступне "Волиньобленерго" зі своїм електросрачом - на вихід !
Лучанка Показати IP 2 Грудня 2019 21:39
Не згідні з Вами! Цю смердючу будівлю потрібно забрати в першу чергу! Там антисанітарія, десятиліттями на підлогу лилася кров та нечистоти! Знести!!!!
Богдан Сташинський Показати IP 2 Грудня 2019 23:29
Цей продуктовий павільйон - розсадник інфекційних хвороб і сморіду,туди бридко заходити ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus