USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Відродження в Луцьку відкриють спортмайданчик із поліуретановим покриттям

21 Червня 2021 21:28
Роботи з облаштування спортивного майданчика заплановані на проспекті Відродження, 5 у Луцьку.

Відкриті торги для пошуку підрядника 18 червня оголосив на платформі Prozorro департамент молоді та спорту Луцької міської ради. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 6 липня.

Очікувана вартість робіт становить 1 424 706 гривень.

Улаштування спортивного майданчика включатиме розробку ґрунту, мощення, улаштування покриттів з бруківки, одношарових асфальтобетонних покриттів доріжок та тротуарів, ґрунтування поверхонь, улаштування покриття з гумового грануляту, гранул кольорового каучуку та поліуретану, влаштування горизонтальної дорожньої розмітки, монтаж дрібних металоконструкцій, баскетбольних щитів, кілець, футбольних ворів, волейбольної стійки та сітки, встановлення металевого огородження тощо.

Здати в експлуатацію спортивний майданчик мають до 15 грудня поточного року. Гарантійний термін на нього становитиме п’ять років.

Нагадаємо, цього року в Луцькій міській територіальній громаді планують облаштувати мінімум п’ять спортивних майданчиків зі штучним покриттям. Окрім проспекту Відродження, їх відкриють на проспекті Волі, 7, 9, вулицях Привокзальній, 4, Кравчука, 26, 26а, 28 та в Жидичині.

На фото – спортивний майданчик із поліуретановим покриттям на вулиці Грабовського, 9 у Луцьку.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus