USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На війні в Україні гине дуже багато російських генералів: військовий експерт назвав причину

8 Червня 2022 12:49
Військовий експерт Владислав Селезньов пояснив, чому в Україні гине так багато російських військових високого рангу.

Головна причина – генерали через недовіру молодшим офіцерам досить часто беруть управління військами та підрозділами на себе, стаючи ціллю ЗСУ, повідомляє ТСН.

«З одного боку, генералітет РФ має недовіру до молодших офіцерів, з іншого боку, ці молодші офіцери не мають ініціативи. Відповідно, російські воєначальники досить високого рангу, старші офіцери змушені брати управління військами та підрозділами тактичного рівня на себе. Безумовно, для українських снайперів, для підрозділів української артилерії такі посадовці є пріоритетною ціллю. Вони працюють по них та знищують. Тому що набагато простіше знищити одного воєначальника, який організовує воєнну операцію чи наступальні дії, ніж вибивати поодинці російських солдатів», – пояснив експерт.

Селезньов також зазначив, що ліквідація старшого офіцера фактично обезголовлює підрозділи російської армії, збиває темп і напруженість наступу.

Варто зазначити, що наприкінці травня ЗСУ ліквідували генерал-майора Канамата Боташева, який виконував бойове завдання на літаку Су-25. Згодом у Збройних силах України підтвердили ліквідацію російського генерал-майора Романа Кутузова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus