USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Російсько-українська війна неминуче має умогилити Путіна, – військовий експерт

4 Липня 2022 22:05
Військовий експерт Петро Черник розповів, коли і як закінчиться для України війна з Росією.

Про це він сказав в ефірі телемарафону, передає ТСН.

«Я прихильник дуже специфічної концепції, що ця активна фаза бойових дій може згаснути у жовтні, потім буде якась оперативна пауза, не знаю яка, може, місяць, може, два, а може, і три, а може, п’ять і навіть 10 років. І підсумкова російсько-українська війна, яка неминуче має умогилити московський імперіалізм», – вважає військовий експерт.

Черник також зазначає, що наразі Путін гарячково шукає вихід із ситуації – як зберегти власне життя.

«Йому всього-на-всього 70 років, а їхня традиція – тримати владу до смерті. З огляду на медичне обслуговування, яке він має, Путін може жити дуже довго. Російський імперіалізм, особливо у внутрішній боротьбі за владу, безжальний. Хто програє – втрачає життя. Путін це дуже добре розуміє і буде шукати формулу, як вижити», – наголошує він.

Експерт також переконаний, що Росія може стати другою КНДР, а Україна зможе видихнути тільки тоді, коли РФ розвалиться.

«Концепція Північної Кореї цілком робоча. Опускається залізна завіса, їхня пропаганда будь-яку поразку може подати як перемогу. Це геополітичне утворення на якийсь час завмирає – допоки світові лідери не вирішать, що робити з Росією. Рішення щодо пониження статусу РФ є, а щодо її розчленування немає. А ми по-справжньому видихнемо лише тоді, коли вони розпадуться і у них заберуть ядерну зброю», – резюмував Петро Черник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Українець Показати IP 4 Липня 2022 22:15
а розпадеться вона неминуче і при нашому життя
Анонім Показати IP 4 Липня 2022 23:17
дали команду заспокоїти населення?
Анонім Показати IP 5 Липня 2022 01:30
Умогилить він швидше нас ніж ми його. 8 років війни нічого не навчило, крали що могли і скільки могли, потім втікли за кордон, тепер нам всяких експердів підсовують, проте вони завжди були, важка артилерія від олігархів для пропаганди. Просрали велику частину держави, гидко дивитися на цю всю срану шоблу - "иліту ". Чого прокурорів, суддів, депутатів різних рівнів та інших привілейованих чинуш не мобілізовують, мінімум без 3/4 їх усіх держава могла б спокійно функціонувати в воєнний час, хоч раз би відпрацювали свої зарплати і пенсії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus