USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині 117 шкіл працюють дистанційно

5 Жовтня 2021 19:10
Кількість закладів, які працюють у дистанційному режимі, змінюється щодня.

Як повідомила у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини заступниця начальника управління освіти Волинської ОДА Тетяна Соломіна, станом на вечір 5 жовтня на дистанційному навчанні залишаються 117 шкіл області. З них п’ять закладів – через введення карантинних обмежень, оскільки там зафіксовані спалахи коронавірусної хвороби.

Також ці цифри, зазначає вона, змінюються щодня, адже в багатьох закладах не вистачає 1-2% вакцинованих працівників для повернення до повноцінної очної роботи.

Всього, уточнила Тетяна Соломіна, на Волині зареєстровано 562 юридичні особи освітніх закладів та 80 філій, які хоч не мають статусу окремої юридичної особи, проте можуть бути переведені на дистанційне чи очне навчання, залежно від відсотка вакцинованих працівників.

Нагадаємо, з 23 вересня всі регіони України увійшли до «жовтої» зони епідеміологічної небезпеки і відповідно до карантинних обмежень дошкільні навчальні заклади та початкова ланка працюють у штатному режимі, а 5-11 класи – за умови 80% вакцинованих працівників. Крім того, в уряді обіцяють запровадити обов’язкову вакцинацію педагогічних працівників та держслужбовців.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus