USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині 26-річний молодик вбив сокирою по голові односельця

18 Січня 2019 16:03
На Волині 26-річний молодик наніс 53-річному односельцю смертельні травми сокирою.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у прес-службі поліції Волині, трагедія трапилась о 22.30 17 січня у селі Стенжаричі Володимир-Волинського району.

26-річний чоловік гостював у свого знайомого, 53-річного односельця. Між чоловіками виник конфлікт, в результаті якого молодик схопив сокиру і наніс старшому від себе товаришу кілька ударів сокирою по голові. Внаслідок отриманих травм той помер на місці.

Наразі поліцейські встановлюють, що стало причиною конфлікту.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.115 ККУ( Умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus