USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині адвоката, якого затримали на хабарі, відправили під домашній арешт

9 Лютого 2021 17:01
Адвокату Віктору Шостаку, якого затримали на хабарі 400 доларів США, суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у нічний час.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила речниця Волинської обласної прокуратури Наталя Мурахевич.

Вона наголосила, що прокурори подаватимуть апеляцію та наполягатимуть на триманні його під вартою.

Нагадаємо, на Волині працівники СБУ на хабарі затримали адвоката. Як з’ясувалося згодом, ним виявився Віктор Шостак, який свого часу захищав вбивцю 16-річної Каті Литкіної з Нововолинська – Назара Статочнюка.

4 лютого адвокату-хабарнику повідомили про підозру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола з Кічкарівки Показати IP 9 Лютого 2021 17:32
На жаль нема Штепселя і Тарапуньки, нема Ковіньки і Остапа Вишні - то хоч можна посміятись і душу відвести із теперішніх майстрів сатири і гумору !
Юристкиня Показати IP 9 Лютого 2021 17:58
Я думала, що на Мальдіви.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus