USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині хочуть створити новий психоневрологічний інтернат

27 Вересня 2017 16:28
Голобський психоневрологічний інтернат планують створити уже наступного року на базі Голобського дитячого будинку-інтернату. Заклад буде розрахований на 70 ліжко-місць.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства 27 вересня.

Учасники засідання підтримали те, аби перепрофілювати з 01.01.2018 року Голобський дитячий будинок-інтернат у комунальний заклад «Голобський психоневрологічний інтернат».

«Визначити, що комунальний заклад «Голобський психоневрологічний інтернат» є правонаступником усіх майнових і немайнових прав Голобського дитячого будинку – інтернату. Директорові комунального закладу «Голобський психоневрологічний інтернат» підготувати і внести в установленому законом порядку зміни до установчих документів, а також штампів та печаток установи, здійснити необхідні дії щодо реєстрації Положення», - йдеться в проекті рішення, який пропонують ухвалити під час сесійного засідання.

Зауважимо, що психоневрологічний інтернат є стаціонарним інтернатним закладом для тимчасового або постійного перебування, соціального захисту чоловіків із стійкими інтелектуальними та/або психічними порушеннями, які за станом здоров’я потребують стороннього догляду, соціально-побутового обслуговування, надання медичної допомоги, соціальних послуг та комплексу реабілітаційних заходів.

Під час комісії інформували й про те, що тих, хто має бажання догляду в інтеранті, вже є біля 20 осіб.

Також члени комісії пропонують на час реорганізації продовжити контракт нинішньому директору Миколі Пруду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus