USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині через аукціон визначать орендаря паливно-заправного пункту

10 Серпня 2019 17:41
Будівлі та споруди паливно-заправного пункту на території Камінь-Каширського району здаватиме в оренду «Волинський облавтодор».

Орендаря визначать у результаті аукціону. Прийом пропозицій триває до 22 серпня, проведення аукціону запланували на 28 серпня. Стартова ціна оренди – 9 тисяч гривень на місяць, крок електронного аукціону – 900 гривень. Серед додаткових платежів: орендар самостійно оплачує вартість спожитих комунальних послуг постачальникам цих послуг; орендар зобов’язаний застрахувати орендоване майно не менше, ніж на його вартість за висновком про вартість/актом оцінки; вигодонабувачем в договорі страхування зазначається орендодавець; податок на землю площею 0,36 гектара.

Власник майна – ДП «Волинський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України»».

Як йдеться в описі лоту, площа операторної – 31,7 метра квадратного, заправної (майданчик з навісом) – 40 метрів квадратних, туалету – 3,6 метра квадратного. Наявні чотири ємності об’ємом по 25 метрів кубічних. Будівлі і споруди паливо-заправного пункту розташовані на земельній ділянці площею 0,36 гектара. Площадка вимощена тротуарною плиткою з навісом, благоустрій прилеглої території – асфальтове покриття. Об’єкт перебуває в задовільному стані.Адреса об’єкта: Камінь-Каширський район, село Підцир’я, вулиця Ковельська, 15а.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus