USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині через грип закрили три школи

5 Березня 2019 20:58
У зв’язку із ускладненням епідситуації з ГРВІ та грипу в 3 школах області призупинили навчання. Так, припинено навчання у двох навчальних закладах у Горохівському та одному в Турійському районах.

Про це повідомляє Волинський лабораторний центр.

Загалом за останній тиждень на Волині зменшилася кількість хворих на грип. Проте локальні перевищення епідемічних порогів зафіксовано у Рожищенському районі (на 78%), Ковельському районі (на 36%), Камінь-Каширському районі (на 9%) та незначні перевищення (на 4 – 2%) у Шацькому, Іваничівському, Любомльському та Горохівському районах. Найнижчі показники захворюваності у Любешівському, Локачинському районах та в Нововолинську.

Зазначається, що з початку епідемічного сезону, що розпочався 1 жовтня 2018 року, перехворіло понад 117 тис. волинян – це 11,3% населення області. З початку епідемічного сезону проти грипу на Волині вакциновано 1428 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus