USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині через незавершений ремонт майже 500 учнів розпочали навчання дистанційно

2 Вересня 2021 22:21
Через незавершений ремонт у Любешівському ліцеї майже 500 учнів розпочали навчання дистанційно. Це учні 5-10 класів.

Про це Суспільному Волині розповів директор навчального закладу Віктор Дубко.

Всього у ліцею навчається 998 дітей. Уроки відвідують лише учні перших-четвертих і одинадцятих класів, – це майже 400 дітей.

«Це не аврал, що ми цих десять днів навчатимемось дистанційно, навчання продовжується в онлайн режимі», – каже директор.

Інший корпус зачинений на ремонт. Його мали б завершити ще 23 серпня, – розповів начальник відділу освіти Любешівської селищної ради Василь Кух. Додає: ремонт у корпусі розпочали в 2020 році, бо отримали припис від пожежників з вимогою прибрати зі стін пластикові панелі.

Ремонтні роботи у навчальному закладі відбуваються в борг. Проєкт вартував 5,5 мільйонів гривень, каже головний освітянин селищної ради. Зі слів Василя Куха, 90% – це гроші, що мали б отримати з держбюджету, але на сьогодні отримали лише 820 тисяч гривень.

Зараз верхні поверхи корпусу на завершальному етапі ремонту, на першому – замінюють електропроводку, наносять штукатурку, кладуть плитку. Як розповів прораб підрядної організації Анатолій Мартинюк, попри борг з оплати робіт намагаються якнайшвидше завершити ремонт. За його прогнозами здати корпус зможуть після 13 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus