USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Волині другокласник – у важкому стані, підозра на енцефаліт

26 Жовтня 2018 14:00
Родина із Шацька просить небайдужих людей про допомогу, пише Район Шацьк.

Ще на початку тижня їхній старший син – другокласник Шацької школи-гімназії Давид був жвавим та веселим хлопчиком. Але вже у вівторок увечері Давидові зненацька стало погано і він впав у кому.

Дитину одразу транспортували до Луцької інфекційної лікарні. Там лікарі, обстеживши хлопчика, так і не змогли поки встановити точний діагноз, але підозрюють енцефаліт. Також медики не виключають гематому мозку. Поки що лікарі взяли аналізи, остаточні результати яких будуть відомі лише 2 листопада. Поки що обласні лікарі призначили лікування від енцефаліту.

У четвер хлопчик вийшов із коми, але його стан залишається дуже тяжким. Зараз біля дитини знаходиться мама Лариса.

Проте основна проблема – фінансова, адже в день на лікування Давида йде сім тисяч гривень. Для родини, де тато – безробітний, а мама знаходиться у декреті по догляду за меншою дитиною, котрій днями виповнилося рік, сума майже непідйомна. Родина вже витратила на лікування усі заощадження, а також взяла кредит.

Батьки дітей, з котрими навчається хлопчик, уже зібрали деяку суму, аби допомогти родині, та просять не бути байдужими та підтримати у тяжку хвилину, допомогти Давиду одужати.

Номер картки: 4731 2171 1435 2097

Захарчук Лариса Валентинівна
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тоня Показати IP 26 Жовтня 2018 14:29
Горе для рідних але "Тато безробітний.....", мені здається, зараз, тільки той хто просто не хоче працювати , є безробітний...... Молодий , здоровий чоловік може і в Польщу хоча б поїхати щоб заробити
Тарас до Тоня Показати IP 26 Жовтня 2018 14:55
Безробітний - це не означає що нічого не робить. Люди, які живуть у селі де-юре - безробітні, хоч і працюють важче ніж ті хто живе у місті.
Анонім до Тоня Показати IP 26 Жовтня 2018 16:07
а де в нас платять по 7 тис щодня?
А.н Показати IP 26 Жовтня 2018 16:31
Може б краще написали, що грошей які заробляє тато звісно не вистачає на лікування , бо "Тато безробітний а мама в декреті" наштовхує на думку , що тато просто не хоче десь працювати
Просто мама Показати IP 26 Жовтня 2018 17:03
Скорішe всього тато іздить на заробітки. Алe як зараз кинути сім'ю , коли життя дитини на волосині. Тому й бeзробітний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus