USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині директор підприємства підробив документи, щоб привласнити 2 млн гривень з держбюджету

8 Серпня 2022 14:55
На Волині судитимуть директора підприємства, який привласнив понад 2 млн гривень державних коштів.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Досудовим слідством у справі встановлено, що директор підприємства шляхом зловживання своїм службовим становищем і з метою привласнення державних коштів в особливо великих розмірах склав та посвідчив своїми підписами завідомо неправдиві документи щодо використаного матеріалу поліетиленової плівки (геомембрани) під час будівництва полігону твердих побутових відходів в одному із міст Волинської області. Внаслідок вкладання неякісної поліетиленової плівки, яка є значно тоншою і дешевшою за ту, що передбачена в проектно-кошторисній документації та яка не відповідає вимогам ДБН, шкідливі речовини з відходів можуть проникати у грунт та підземні води, що може спричинити екологічну катастрофу.

Через незаконні дії службовця одна із міських рад області зазнала збитків на суму понад 2 мільйони гривень.

Сьогодні слідчі ГУНП у Волинській області за процесуального керівництва Володимир-Волинської окружної прокуратури оголосили про підозру директору товариства з обмеженою відповідальністю у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
пес Патрон Показати IP 8 Серпня 2022 15:21
Розстріляти на місці, майно конфіскувати, дітей каструвати
додік Показати IP 8 Серпня 2022 17:02
пдр...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus