USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині можуть скоротити кількість «транспортних» пільговиків

9 Лютого 2015 15:24
На Волині пільговиків, які безкоштовно користуються послугами громадського транспорту, може поменшати.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 9 лютого, повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Так, зі слів очільника області, під час робочого візиту на Волинь Міністра інфраструктури України Андрія Пивоварського вели мову про те, що право на безкоштовний проїзд в громадському транспорті варто замінити на грошову компенсацію. Тож очільник області зазначив, що настала пора переглянути пільгові категорії населення області, зокрема, й те, хто із них справді вартий безкоштовного проїзду.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ОБІЦЯЮ ОБГОВОРИТИ». ЧОМУ НА ВОЛИНЬ ПРИЇЖДЖАВ МІНІСТР?

Саме тому, на думку Володимира Гунчика, було б доцільно кардинально змінити підходи до нарахування пільг волинянам.

«Сьогодні на Волині пільговиків більше, ніж працездатних», – додав губернатор й зауважив, що можливо через це існують фінансові проблеми на Луцькому підприємстві електротранспорту, яке возить 80% пільговиків.

Окрім цього, очільник області доручив департаменту соціального захисту населення підготувати пропозиції щодо зменшення кількості пільговиків та зміни принципів нарахування пільг.

До слова, як сьогодні повідомив Луцький міський голова Микола Романюк, міністр інфраструктури пообіцяв допомогти Луцьку придбати 30 нових тролейбусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Лучанка Показати IP 9 Лютого 2015 15:44
Ну це дійсно так. Всі пільговики 10 років, 20-30, 40 і т.д. Особлво працівники податкової, менти, ото їм то точно потрібно їздити безоплатно-це сміх і грух.А інвалдіи групники, куплені групи.Чого вони їдуть безоплатно. На роботах працюють, пенсію получають і безоплатно катаються. Міська рада всім своїм здоровим, не бідним подавала такі посвідчення, як паспорти і катаються.Хто наглее- тот умнее.Страна дураков.Та ви зробіть безоплатно ветеранам праці-це люди які пропрацювали по 40 років. І в кого мізерні пенсії 1000-1500.А не пенсіонери-по 5-6 тисяч пенсії працюють, займаються бівзнесом та їдуть безоплатно. Як наприклад Банада бідний їздить, або Махомед і їм подібні. Це цирк на дроті.
дідо до Лучанка Показати IP 9 Лютого 2015 20:00
Волонтерам треба дати пільги на проїзд,житло та ліки!!!
Пасажир Показати IP 9 Лютого 2015 15:48
Все просто потрібно зробити нормальні графіки для тролейбуса і все буде добре, тоді і приучим лучан до тролейбусів! Скільки раз спостерігав картину, що наприклад зупинка пр Волі напроти маг. "Перлина. Стоїш 15хв не має жодного, і тут враз виїзжає №1 за нею № 15 слідом№8 і бонусом №5. одиничка забита вщент остальні майже пусті. Потім знову перерив до 20хв і знову всф разом.То де це буде нормально.... за електрику треба платити. Треба просто комусь всадовити свою дупуі добре подумати і прорахувати щоб розрив між тролейбусами був не більше 5хв. І Люди знаючи що не прийдеться довго чекати , будуть чекати тролейбус так як ціна підходяща і нарещі зробили комфортними. Ще одна причина чому мають маршрути бути розтянуті а не всі враз бо вони часто дублюються!
Семен до Пасажир Показати IP 9 Лютого 2015 16:33
Толлейбусы в Луцке со времен СССР стадное животное.
Atz Показати IP 9 Лютого 2015 16:11
Згідна з Вами,пасажир. Але коли відмінять пільговий проїзд, то і пенсіонери не їхатимуть. Зараз, коли подорожчав проїзд в маршрутках, то багато лучан перейшли на тролейбус, але вранці його або не дочекаєшся по годині, бо дійсно їдуть всі чередою, або поломався, горить, обірвалаксь ліня. А ввечері саме в пік-час всі тролейбуси №№9,5,2 їдуть в депо. В Рівному, Києві, Вінниці тролейбуси їздять чуть не цілодобово. Там вони доступні працюючим. А в Луцьку їздять тільки тоді, коли пенсіонери їдуть. То чого ж ви, шановні, плачете, що не рентабельні. Самі не хочете заробляти гроші. Гроші заробити траба головою думати а не дупою.
фея Показати IP 9 Лютого 2015 16:16
Гуньчику по барабану. Він же не їздить тролейбусом при пенсії 1200 грн і оплаті за комунальні 700-800 грн. Хай би попробував. А ще при цьому хай його боляка яка нападе. І полікуватись за (1200-800=400грн) в нашій лікарні попробує. Або просто купити в аптеці прості ліки від грипу.
Оля до фея Показати IP 9 Лютого 2015 16:33
Я тебе підтримую стопроцентно.Але,що ми можемо зробити, нас просто вже задушили, а додушать-це точно.Вичитала інформацію,що кв м. опалення ухочуть підняти до 35 грн.Це в мире фантастики.Можна умом тронутись.Хто заплатить, а ніхто, одні рманюки і гунчики і їм подібні олігархи, а їх процентів 15-це все.А це все ми бідні,дурні,голі і босі.Яка субсидія? Вони її дають, а не дають у кого три квартири, пільги афганця,чорнобильця і т. п. дають ,юо вони ці квартири здають квартирантам отака страна дураков.Ми моль,яку можна придавити і роздушити.
Анонім до Оля Показати IP 9 Лютого 2015 16:46
Цена за отопление определяется ценой за газ, т.е. в долларах. Пор оценке МВФ доллар уже стоит 150 грн....
Mery Показати IP 9 Лютого 2015 16:53
В мене таке враження складається, що наша дорога влада робить все для того, щоб прості люди вимерли і залишилася без хати над головою. Все для людей!!!!!!! А пільговиків потрібно переглянути та контролювати, в мене дуже багато знайомих, які пільги поробили і живуть так все життя, а ми і надалі із заробітних плат платимо за їхні квартири, бо в них і малозабезпеченість і субсидії зроблені за хабарі. Корупція і надалі процвітає!!!!!!!!! З нашими зарплатами і цінами!
ррр Показати IP 9 Лютого 2015 20:25
Багатодітним зняти пільги всі давно пора грошей палучають дохрена то ше їм і пільги не можеш прокормити не роди стільки ми свої вигодували без тисяч і пільг порозпускались до невозможного.
ВАСЯ Показати IP 9 Лютого 2015 21:16
Не втримався і своїх 5 копійок підкину. Я на рахунок розкладу руху тролейбусів з Гаразджі. Один лише приклад: №3 відпрвляється з Гаразджі в 13.23, №7- в 13.26, №10 - в 13.58. Наступні рейси вже через 1.5-2 години і знову майже гуськом. А це ж весь графік такий дурнуватий. Хто його складав і про що чи про кого він думав? Це що, щоб потім сказати, що тролейбуси порожні їдуть і це приносить збитки для підприємства?
пасажир Показати IP 10 Лютого 2015 09:52
Щоб проконтролювати пільговиків є проста схема: На рік видавати їм талони на проїзд і все! Прокатав ліміт плати гроші!
ник Показати IP 14 Листопада 2015 22:17
предлагаю направить петицию президенту провести референдум по неприкосновенность депутатов.про запрет быть депутатом кто им был до майдано а также министрам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus