USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині чоловік виготовляв та продавав наркотики на будь-який смак

17 Вересня 2019 13:39
Опій ацетильований, зопіклон, метадон, концентрат макової соломи – в селищі Маневичі, що на Волині, чоловік влаштував у власному гаражі лабораторію, в якій виготовляв різноманітні наркотики, а згодом їх продавав.

Про це йдеться у вироку Маневицького районного суду Волинської області.

Так, під час суду встановили, що раніше судимий чоловік у січні та березні минулого року збував різноманітні наркотичні речовини, обіг яких обмежено, зокрема опій ацетильований, зопіклон та метадон, в смт. Маневичі.

Окрім того, було встановлено, що обвинувачений з 23 січня по 19 квітня минулого року організував у гаражному приміщенні за місцем своєї реєстрації та проживання місце для незаконного вживання та виготовлення наркотичних засобів і психотропних речовин за допомогою встановленої плити та каструлі. Згодом чоловік збував виготовлені заборонені речовини.

Варто зазначити, що між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості.

Таким чином, суд визнав торговця наркотиків винним та призначив покарання у виді чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна, приєднавши до вироку один місяць невідбутого покарання.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus