USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині невідомий чоловік побив 10-річного хлопчика

19 Лютого 2019 12:35
Уселі Рудня Рожищенського району невідомі напали на десятирічного хлопчика. Про це інформувало видання Район.Рожище з посиланням на слова мами хлопчика.

Мовляв, дорогою до магазину 10-річний хлопчик помітив, що з припаркованого авто на нього дивляться двоє чоловіків і жінка.

«Із авто вийшов чоловік, тримаючи руку за спиною. Підійшов до дитини і вдарив чимось по ногах. Хлопець не роздивився, чи то трубою, чи то палкою.

Школяр почав кричати, і отримав ще один удар по голові. На щастя, це не завадило малому втікти», – йдеться у матеріалі видання.

Інформаційне агентство Волинські Новини звернулося за коментарем до заступника начальника Рожищенського відділення поліції Андрія Пугача. З його слів, інцидент трапився 15 лютого в обідній час. Наразі є дані про одного чоловіка, з яким у дитини виник конфлікт.

«Хлопчик 2008 року народження йшов з собакою в магазин. У дитини з чоловіком виник конфлік. Останній наніс тілесні ушкодження хлопчику. Мама написала заяву по факту отримання тілесних ушкоджень щодо встановлення особи і притягнення до адміністративної відповідальності», – каже Андрій Пугач.

З його слів, жінка відмовилася від проходження сином експертизи.

«Наразі встановлюються причини, опитують свідків, розшукують чоловіка», – каже заступник начальника Рожищенського відділення поліції і наголошує: про спробу викрадення дитини не йдеться.

Тим часом, як повідомила у коментарі ІА Волинські Новини начальник сектору ювенальної превенції ГУНП Волині Інна Остапович, матеріали щодо справи знаходяться на розгляді у інспектора ювенальної превенції. Батьки відмовилися від написання заяви про відкриття кримінального провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Лютого 2019 13:21
Досить цікава позиція батьків. Чи то може їм так послання передали через дитину?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus