USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині проти COVID-19 вакцинувалися понад 10 тисяч освітян

3 Вересня 2021 16:55
На сьогодні в області вакциновано проти коронавірусу понад 27% працівників закладів освіти.

Заступниця директора Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України Надія Костирка під час брифінгу в облдержадміністрації наголосила, що коронавірус на Волині вражає передусім нещеплених людей.

«Це – найбільш переконливий доказ того, що вакцинація є найбільш вагомим інструментом у запобіганні захворювання. Хочу відмітити, що особлива увага приділяється вакцинації груп ризику, які відносяться до пріоритетних груп вакцинації, – це освітяни і медики», – сказала вона.

На сьогодні в області вакциновано понад 10 тисяч освітян – це понад 27%.

«Ви знаєте, що постановою Кабінету Міністрів передбачено, що при виході регіону з зеленої зони й при посиленні епідемічних заходів школи будуть переходити на дистанційне навчання, якщо буде вакциновано менш як 80% персоналу. На жаль, у нас в області цифри вакцинації освітян є недостатніми і лише окремі школи в окремих територіальних громадах наближаються до цього показника», – розказала Надія Костирка.

Нагадаємо, Волинська та Запорізька області мають найнижчі показники вакцинації серед освітян.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus