USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинська та Запорізька області мають найнижчі показники вакцинації освітян, – Шкарлет

1 Вересня 2021 09:14
У двох областях України кількість вакцинованих від коронавірусу працівників освіти перевищує 50%. Це Житомирська та Київська області.

Про це повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет, передає Еспресо.

Так, він зазначив, що Житомирська та Київська області вже подолали поріг у 65% вакцинованих освітян, але це з урахуванням тих, хто отримав і одну, і вже дві дози вакцини.

«Ще кілька областей мають показники близько 50%. Найнижчий рівень вакцинації освітян, на жаль, продовжують поки що демонструвати Запорізька та Волинська області», – наголосив Шкарлет.

Читати ще: «Дистанційка» чи вакцинація: чому у школі на Волині щепилися менше половини вчителів

Міністр нагадав, що у разі погіршення епідемічної ситуації та вихід України з «зеленої» зони карантину, працювати в очному форматі зможуть лише ті школи, де буде вакциновано не менше, ніж 80% персоналу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Отакої Показати IP 1 Вересня 2021 20:21
Не так давно нам дуже гарно розповідали скільки багато грошей зекономили школи через пандемію, тобто через дистанційне навчання. Так виходить що чим менше вчителів вакцинувалося, тим краще для бюджету освіти. Від міністра освіти та науки хотілося би краще почути як він бореться за успішність і якість освіти чи можливо про це нам МОЗ розповість?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus