USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині разом з будинком згоріла покійниця, яку збиралися поховати

22 Березня 2018 13:55
На території Шацького району в середу, 21 березня, трапилося три пожежі.

За інформацією Шацького районного сектору управління ДСНС,в післяобідню пору надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку в селі Пулемець. Рятувальники загасили пожежу, проте дерев'яна будівля згоріла на 80 %.

На момент, коли сталася пожежа, в хаті лежала покійниця, якій в руки поставили запалену свічку, нікого з рідних чи сусідів біля неї не було.

Як розповів очевидець, місцевій жительці, яка померла, було 83 роки. Діти саме готувалися до поховання матері, донька поїхала по довідку про смерть у сусіднє село, син – по труну. Від запаленої свічки дерев'яна пофарбована хата спалахнула і миттєво згоріла.

Цього ж дня з причини несправного пічного опалення загорівся житловий будинок у селі Грабове. Пожежа трапилася вдень, і з допомогою місцевих жителів її вдалося швидко загасити.

В селі Прип'ять згорів стіг соломи. Ймовірно, причиною загоряння став підпал. На даний час тривають слідчі дії.
 Пожежа в селі Пулемець
Пожежа в селі Пулемець
Будинок у селі Пулемець згорів на 80%
Будинок у селі Пулемець згорів на 80%
Джерело: Район.Шацьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VasyazBuzak Показати IP 23 Березня 2018 08:39
Безкоштовна кремація)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus