USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині реконструюють музей за майже 2 мільйони

26 Жовтня 2018 08:00
Музей, де зберігатимуть унікальну знахідку, реконструюють за 1,878 мільйона гривень.

Виконавця робіт з реконструкції Маневицького краєзнавчого музею на вулиці Незалежності, 22 в селищі Маневичі визначать у результаті відкритих торгів. Тендерні пропозиції приймають до 11 листопада. Замовником робіт виступив відділ культури Маневицької РДА. Очікувана вартість робіт становить 1,878 мільйона гривень. Термін виконання робіт – до 31 грудня 2019 року.

Роботи передбачають влаштування стрічкових фундаментів, теплоізоляцію, мурування зовнішніх стін з газобетонних блоків, мурування перегородок з керамічної цегли, улаштування перекриттів, покрівель з металопрофілю, заміну вікон та дверей, внутрішнє опорядження, зовнішнє оздоблення, монтаж електроконвекторів, вентиляційних установок тощо та благоустрій прилеглої території.

Нагадаємо, питання про збереження унікального човна-довбанки, знайденого у 2015 році на Волині, порушували ще декілька років тому. Фахівці датують човен 1223 – 1256-м роками, знайдено його у річці Стир за селом Старосілля, коли річка обміліла.

Директор Маневицького краєзнавчого музею Петро Хомич повідомляв, що нині розроблена та написана наукова концепція музею одного експоната – «Маневицький човен - моноксил» та вироблена проектно-кошторисна документація на реконструкцію Маневицького краєзнавчого музею. На умовах співфінансування із бюджетів різних рівнів на реконструкцію музею планується виділити приблизно два мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus