USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині реорганізовують старі райдержадміністрації

16 Січня 2021 20:20
В області утворили комісії з реорганізації десяти райдержадміністрацій області, які приєднуються до інших РДА, відповідно до адмінреформи.

Відповідні розпорядження підписав голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко 15 січня.

Зокрема, створені комісії з реорганізації Іваничівської та Локачинської РДА (тепер це Володимир-Волинський район), Горохівської, Ківерцівської та Рожищенської РДА (Луцький район), Шацької, Турійської, Любомльської, Ратнівської та Старовижівської РДА (Ковельський район). До складу комісій увійшли голови та працівники адміністрацій, які реорганізовуються.

Члени комісій повинні у семиденний строк подати плани вивільнення працівників РДА, що припиняються, на затвердження голові обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, до кінця 2020 року у районних державних адміністраціях нараховувалося 1184 працівники. Після реорганізації в адміністраціях чотирьох районів, які утворені після укрупнення, має бути 560 працівників. 6 січня працівників 16 райдержадміністрацій Волині повідомили про вивільнення з посад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Панчук Леонід Показати IP 17 Січня 2021 05:05
А що по Камінь-Каширському району по комісіях
Держслужбовець Показати IP 17 Січня 2021 08:34
В результаті цієї "реорганізації" звільнять працівників соцзахисту,які є структурними підрозділами райдержадміністрації та виконують реальну роботу.А працівники райдержадміністрації всі залишаються на своїх теплих місцях, тільки вивіску поміняють на іншу назву.Отакий от черговий лохотрон...
Тітка Показати IP 17 Січня 2021 12:54
Ще не сказав своє слово Конституційний суд з приводу скорочення районів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus