USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Волині створять притулок для постраждалих від домашнього насильства

23 Квітня 2019 18:39
Притулок повинні розмістити у окремому приміщенні з дотриманням принципу конфіденційності.

Про притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі при Волинському обласному центрі соціально-психологічної допомоги йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА.

Відповідно до статей 2, 6, 35, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про запобігання домашньому насильству», Типового положення про притулок для осіб, які постраждали від домашнього та/або насильства за ознакою статі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 року № 655 директора Волинського обласного центру соціально-психологічної допомоги Наталію Мишко зобов’язали:

1) утворити притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі як структурний підрозділ Центру;

2) Притулок розмістити в окремому приміщенні (окремій будівлі, споруді або частині будівлі) з дотриманням принципу конфіденційності, із забезпеченням усіма видами комунальних послуг, що відповідають санітарно-гігієнічним нормам і вимогам пожежної безпеки, а також гарантуванням безпеки осіб, які перебувають у притулку (у тому числі працівників притулку).

Також в установлену законом порядку призначать керівника притулку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus