USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

На Волині УКРОП здобув впевнену перемогу на виборах в ОТГ

30 Жовтня 2017 12:56
На виборах в об’єднані територіальні громади найбільше голосів волиняни віддали депутатам від політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП». Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Зокрема, від УКРОПу до місцевих рад увійшло 123 депутати. Найбільше у Зарічанській ОТГ – 14, Іваничівській та Копачівській по 12 депутатів, Головненській – 10, Дубечненській та Цуманській по 9 депутатів від УКРОПу.

Загалом до місцевих рад пройшло 403 депутати, з них від політичних партій – 283. Серед партій впевнену перемогу здобув УКРОП, від якого в місцеві ради потрапили 123 депутати. Це становить 43,5% від загальної кількості партійних депутатів.

У 19 громадах впевнену перемогу на виборах здобули 11 кандидатів на посаду голови, яких підтримував УКРОП.

Зокрема, у Боратинській ОТГ перемогу здобув Сергій Яручик, у Іваничівській ОТГФедір Войтюк, у ГоловненськійМикола Демидюк. У Велимченській ОТГ перемогла Анастасія Павлович, у Жидичинській Галина Матвіюк, у Смідинській – Оксана Піцик.

Ігор Пальонка здобув впевнену перемогу у Зарічненській ОТГ. У Копачівській ОТГ переміг Олександр Совтис, в Оваднівській ОТГСергій Панасевич, у Цуманській ОТГАнатолій Дорошук, у Луківській ОТГ перемогу здобув Анатолій Климук.

На думку голови Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» Вячеслава Рубльова, така перемога свідчить про те, що від УКРОПу балотуються ті люди, яким довіряють волиняни.

«Незважаючи численні перешкоди, кандидати в депутати від УКРОПу та кандидати на посади голів ОТГ, яких підтримувала наша політична сила, здобули впевнену перемогу. Це свідчить про те, що демократичні сили мають всі шанси для боротьби, а новостворені ОТГ – для перспективного розвитку», – акцентував Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Сусід Показати IP 30 Жовтня 2017 13:02
МОЛОДЦІ!! А Гунчик нехай носату по Львову возить. Позор!!!
К.лучанин Показати IP 30 Жовтня 2017 14:35
БПП треба вимітати поганою мітлою. Це блок олігарха ! Він перевершив "папередніка" у власному збагаченні,а українці стали ще біднішими. Гривня стала у 3рази дешевшою. А ПЕНСІЙНА НЕДОРЕФОРМА? Це таке життя по-новому?
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2017 17:43
Яким боком БПП до курсу обміну валют? Якщо слідувати такій логіці, то треба вибачатись перед регіоналами, бо при Янику долар був по 8.
Батько Показати IP 30 Жовтня 2017 18:45
Так тримати!!! Пороха не пустимо!!!
АНАТОЛЬ_ Показати IP 30 Жовтня 2017 20:35
Я от раніше за Порошенка голосував, за то БПП, цукерки Рошен купляв по акціях. А зараз я разочарувався в них. Якись цукерки не смачні, тьфу на них!
І я за УКРОП Показати IP 4 Листопада 2017 11:18
Бо в БПП одні олігархи, а в УКРОПІ - прості, з народу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus