USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині в державну власність витребували землі лісового фонду вартістю 27 млн

22 Березня 2023 23:04
Рішенням Господарського суду Волинської області задоволено позов Камінь-Каширської окружної прокуратури в інтересах держави до Прилісненської сільської ради та витребувано у власність держави земельну ділянку площею понад 9 га та вартістю майже 27,2 млн грн.

Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура.

Читати ще: У Берестечку вимагають повернути громаді незаконно надане в оренду приміщення

Суд погодився із доказами прокурорів про незаконність наказів Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, на підставі яких земельну ділянку лісового фонду, яка перебувала в користуванні державного підприємства «Городоцьке лісове господарство», було безпідставно віднесено до земель сільськогосподарського призначення та в подальшому всупереч вимогам закону передано в комунальну власність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатолій Показати IP 23 Березня 2023 09:45
це добре що повернули земельну ділянку державі, одне питання :коли понесуть відповідальність державні чиновники, які здійснили злочинні дії по відношенню до держави?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus